Beschikbaarheid

datepicker arrival
datepicker departure
Controleer

Restaurant

In de keuken zwaait chefkok Tim de scepter, hij en zijn medewerkers weten de Limburgse gastvrijheid te vertalen in heerlijke streekgerechten.

Het restaurant is geopend van maandag t/m zondag van 12:00-21:30. Wanneer u met het hele gezin komt, zijn er speciale kindermenu's en voor de allerkleinsten een kinderstoel. Het restaurant is ook de perfecte plaats voor een lunch, brunch of zakendiner in een sjieke en sfeervolle ambiance. Maar u kunt er ook terecht voor een lekkere kop koffie met heerlijk gebak.

Al vanaf € 32,50 kunt u een Bourgondisch Limburgs drie-gangen menu bestellen. Maar u kunt ook a la Carte eten en bijvoorbeeld genieten van streek- en wildgerechten of een keuze maken uit de vis- en vleesgerechten. Seizoensgebonden delicatessen zoals bijvoorbeeld de asperges of champignons ontbreken evenmin. Vraag naar onze uitgebreide kaart voor een echte culinaire verwennerij in restaurant Wilhelmina.

's Middags serveren wij (na reservering) voor u een High-Tea met Kirr-Royal, thee/koffie, bonbons, sandwiches, scones en petit fours voor slechts € 17,50 pp.

Of maak een keuze uit een van onze menu's speciaal samengesteld door onze kok.

View the embedded image gallery online at:
http://hotel-wilhelmina.nl/nl/restaurant.html#sigFreeId33d9efafb1